TEEMA

Säi­lön­tä

Suomen suvi on lyhyt, mutta säilömällä kesän maut saat sen jatkumaan pidempään. Hilloa, pakasta, kuivaa ja mehusta - näin saat nauttia kesän mauista pidempään. Mikä ilo onkaan löytää kellarista tai jääkaapista maistuva muisto kesästä syksyn jo saavuttua! Säilöjien suosikkeja vuodesta toiseen ovat marjamehut, marjahillot ja erilaiset hedelmäsäilykkeet. Muista myös vihannessäilykkeet ja pikkelssit. Tästä teemasta löydät runsaasti reseptejä säilöjälle, mutta myös ohjeet erilaisiin säilöntätekniikoihin hilloamisesta pakastamiseen ja kuivaamiseen.

Lisää suosikiksi

Näytä:
Etikkasäilykkeet

Artikkeli

Etik­ka­säi­lyk­keet

Hilloamis- ja hyytelöimisaineet

Artikkeli

Hil­loa­mis ja hyy­te­löi­mi­sai­neet

Säilöntäastioiden käsittely

Artikkeli

Säi­lön­tä­as­tioi­den kä­sit­te­ly

Pakastaminen

Artikkeli

Pa­kas­ta­mi­nen

Mainos

Höyrymehu

Artikkeli

Höy­ry­me­hu

Kuivaaminen

Artikkeli

Kui­vaa­mi­nen

Säilö kesä talteen

Artikkeli

Säi­lö ke­sä tal­teen

Sato talteen

Artikkeli

Sa­to tal­teen

Mainos

Terälehtikimara

Artikkeli

Te­rä­leh­ti­ki­ma­ra

Mainos

Mainos