TEEMA

Gril­laus

Jokainen suomalainen sen tietää: kaikki maistuu paremmalta, kun sen syö kesällä ulkona. Grillaaminen kuuluu suomalaiseen kesään yhtä kiinteästi kuin kokko juhannukseen tai lasten kinastelu mökkimatkalle. Vuodesta toiseen grillikauden suosikkeja ovat vartaat, makkarat ja pihvit. Viime vuosien grillaushitti on ollut grillattu halloumi, ja tänä kesänä grillissä kypsyvät myös hedelmät. Tästä teemasta löydät grilliherkut niin lihansyöjän kuin kasvissyöjänkin lautaselle, merenherkkuja unohtamatta. Olipa mökilläsi tai takapihallasi pallogrilli tai kaasugrilli, saat tästä teemasta parhaat niksit. Ohjeistamme oikeanlaisen grillin valinnassa ja jaamme Maku-lehden toimituksen parhaat vinkit onnistuneeseen grillaamiseen.

Lisää suosikiksi

Näytä:
Kesän grilliherkut

Artikkeli

Ke­sän gril­li­her­kut

Pallogrillaamisen salat

Artikkeli

Pal­logril­laa­mi­sen sa­lat

Grillauksen ABC

Artikkeli

Gril­lauk­sen ABC

Kaasugrillin valinta

Artikkeli

Kaa­sugril­lin va­lin­ta

Mainos

USA on grillaajan unelmamaa

Artikkeli

USA on gril­laa­jan unel­ma­maa

Valurautapariloiden ja ritilöiden hoito

Artikkeli

Va­lu­rau­ta­pa­ri­loi­den ja ri­ti­löi­den hoi­to

Grillimestarin houkutukset

Artikkeli

Gril­li­mes­ta­rin hou­ku­tuk­set

Mainos

Mainos

Mainos