Yrttiset kuharullat
MU
GL

Resepti: Maku 01/2010

Yrttiset kuharullat

Resepti: Maku 01/2010

Yrttiset kuharullat

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 35 min

35 min
{
AKTIIVINEN
25 min
PASSIIVINEN
10 min
  • Kiehauta fondilla, kalakastikkeella ja sitruunamehulla maustettu vesi. Silppua yrtit ja sekoita ne tuorejuustoon. Levitä kuhafileet leikkuulaudalle. Suolaa ja pippuroi ne kevyesti. Levitä jokaiselle fileelle tuorejuustoa ja kääri fileet rullalle. Lado rullat vierekkäin vuoan tai kattilan pohjalle. Kaada kiehuvan kuuma liemi päälle. Liemen tulee peittää rullat kokonaan. Peitä foliolla ja anna yrttisten kuharullien kypsyä jäähtyvässä liemessä noin 10 minuuttia. Nosta yrttiset kuharullat liemestä ja tarjoa perunasoseen ja raikkaan salaatin kera.

VINKKI

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    161 kcal
  • hiilihydraattia
    3.9 g
  • rasvaa
    6.3 g
  • proteiinia
    21.5 g
  • kuitua
    0.4 g
  • suolaa
    3.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Avainsanat:

kevyt


Laatinut:

Kuva:

Timo Villanen

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta