KATSOMASI RESEPTIT
Yrttinen chorizopasta

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Yrttinen chorizopasta

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Yrttinen chorizopasta

Herkullisessa Chorizopastassa on juuri sopivasti potkua.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 50 min

50 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
20 min
  • Puolita paprika ja poista kanta sekä siemenet. Laita paprikan puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta alaspäin. Paahda grillivastusten alla uunissa kunnes kuori on mustunut. Laita grillatut paprikat kulhoon ja peitä kulho kelmulla. Anna paprikoiden jäähtyä 10 min. Poista paprikoista kuori ja kuutioi paprikat.

    Kuumenan pannulla tilkka öljyä ja purista chorizo raakamakkarasta pieniä makkara pyöryköitä pannulle. Ruskista chorizopyörykät kauttaaltaan. Poista pannulta tarvittaessa liika rasva. Lisää pannulle kuutioitu sipuli ja kuullota muutaman minuutin ajan. Lisää pannulle hienonnettu valkosipuli ja kuullota vielä minuutin ajan.

    Lisää pannulle tomaattimurska, tomaatti pyree ja vesi. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää mausteet, kuutioitu grillattu paprika ja puolet hienonnetuista yrteistä.

    Keitä spagetti suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Anna pastakastikkeen porista miedolla lämmöllä spagetin keittämisen ajan. Lisää pastakastikkeeseen loput yrtit. Tarkista pastan maku ja lisää tarvittaessa mausteita.

    Tarjoile chorizopasta raastetun pecorinon kera.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    159 kcal
  • hiilihydraattia
    32.8 g
  • rasvaa
    0.6 g
  • proteiinia
    4.9 g
  • kuitua
    2.2 g
  • suolaa
    48.7 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

chorizo, pasta


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta