KATSOMASI RESEPTIT
Yrttimarinoidut punajuuret

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Yrt­ti­ma­ri­noi­dut punajuuret

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Yrt­ti­ma­ri­noi­dut punajuuret

Marinoidut punajuuret sopivat erinomaiseti juhlissa tarjottaviksi paahdettujen patonkiviipaleiden ja chevren kera.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 4 t 30 min

4 t 30 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
4 t
  • Keitä punajuuret kypsiksi ja anna jäähtyä hetki. Voit halutessasi käyttää myös kelta- tai raitajuuria. Kuori punajuuret ja leikkaa veitsellä ohuiksi viipaleiksi. Lado punajuuriviipaleet ja timjamin oksat kannelliseen lasipurkkiin. Mittaa kulhoon yrttivalkoviinietikka, oliiviöljy ja hunaja. Lisää kulhoon raastettu sitruunan kuori, hienonnettu rosmariini ja valkosipuli. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Sekoita marinadi hyvin ja kaada lasipurkkiin punajuurien päälle. Sulje kansi ja anna maustua vähintään 3 tuntia tai mieluiten yön yli. Tarjoa esimerkiksi paahdettujen patonkiviipaleiden ja chevren kera.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    331 kcal
  • hiilihydraattia
    80.8 g
  • rasvaa
    0 g
  • proteiinia
    0.5 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    5.6 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta