KATSOMASI RESEPTIT
Yorkshire pudding

Resepti: Maku

Yorkshire pudding

Resepti: Maku

Yorkshire pudding

Jamie Oliverin lempiherkku, Yorkshire pudding, yhdistää samaan suupalaan pannarin ja tuulihatun. Muffinipellillä paistettavat puddingit tarjotaan sunnuntaipaistin lisänä tai sellaisenaan graavilohen ja piparjuurituorejuuston kanssa. 

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

12 kpl

Muut ainesosat

  • piparjuurituorejuustoa ja graavilohta

Tee näin 25 min

25 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Laita uuni kuumenemaan 220 asteeseen. Voitele muffinipellin kolot öljyllä. Nosta pelti uuniin ja anna sen kuumentua 10-15 minuuttia. Valmista sillä aikaa taikina.

    Riko munien rakenne rikki kulhossa. Lisää maito ja siivilöi joukkoon jauhot. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

    Ota muffinipelti varovasti uunista ja jaa taikina koloihin. Nosta pelti takaisin uuniin ja paista 10-15 minuuttia. Paistoaika riippuu siitä, haluatko Yorkshire puddingien kypsyvän rapeiksi vai pysyvän pehmeän pannukakkumaisina. Älä avaa uuninluukkua paistamisen aikana, jotta puddingit eivät lässähdä.

    Tarjoa brittiläiseen tapaan Sunday roastin eli paistin lisäkkeenä tai sellaisenaan esimerkiksi graavilohen ja piparjuurituorejuuston kanssa. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    190 kcal
  • hiilihydraattia
    20.8 g
  • rasvaa
    8 g
  • proteiinia
    8.4 g
  • kuitua
    1 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Laatinut:

Kuva:

Timo Pyykkö

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta