KATSOMASI RESEPTIT
Ylikypsä porsaan lapa ja hapankaali

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Ylikypsä porsaan lapa ja hapankaali

Tee näin 4 t 30 min

4 t 30 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
4 t
  • Ota porsaan suolalapa hyvissä ajoin huoneenlämpöön.

    Kuivaa porsaan lapa talouspaperiin. Hiero porsaan lavan pintaan hienonnettu salvia ja mustapippuri. Jos käytät suolalavan sijaan lapaa niin mausta myös suolalla.

    Laita hapankaali padan pohjalle. Kuori ja lohko sipulit, lisää pataan.

    Leikkaa omenat lohkoiksi ja lisää pataan. Lisää hunaja pataan.

    Nosta porsaan lapa pataan ja hauduta pataa uunissa 150 asteessa vähintään 4 tuntia.

    Nosta porsaan lapa padasta. Poista ihra ja luut.

    Riivi porsaan lapa haarukoilla suikaleiksi. Laita riivityt porsaan lihat takaisin pataan ja sekoita hapankaalin joukkoon.

    Tarkista maku ja lisää suolaa sekä mausteita tarvittaessa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    331 kcal
  • hiilihydraattia
    80.8 g
  • rasvaa
    0 g
  • proteiinia
    0.5 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    5.6 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

possu, pataruoka


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta