KATSOMASI RESEPTIT
Wilhelmiinat

Resepti: Maku 02/2013

Wilhelmiinat

Resepti: Maku 02/2013

Wilhelmiinat

Wilhelmiinat ovat ihanan mureita viipalepikkuleipiä, jotka valmistuvat superhelposti. Älä anna vaatimattoman ulkonäön hämätä: Wilhelmiinat maistuvat ihan järjettömän hyviltä!

ARVIOI
4.4

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

40 kpl

Tee näin 45 min

45 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Valmista Wilhelmiinat näin:

    Vatkaa huoneenlämpöinen voi, sokeri ja siirappi kuohkeaksi. Sekoita joukkoon keltuainen.

    Lisää keskenään sekoitetut kuiva-aineet ja pyöräytä taikina murumaiseksi.

    Muotoile keksitaikinasta ø noin 2 cm:n paksuisia tankoja leivinpaperoiduille pelleille noin 10 cm:n välein.

    Paista Wilhelmiina-keksitankoja 175 asteessa noin 15 minuuttia. Leikkaa tangot paloiksi lämpiminä. Anna Wilhelmiina-keksien jäähtyä pellillä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    446 kcal
  • hiilihydraattia
    56.6 g
  • rasvaa
    22.1 g
  • proteiinia
    5 g
  • kuitua
    1.5 g
  • suolaa
    1.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (32)

91% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin100
  • Helppo91
  • Hurmasin vieraat58
  • Opin uutta24
  • Ei maistunut9
  • Kaikki meni66
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
  • 27.05.2017

    Vierailija

    Harmittaa, kun puhutaan kotitekoisista leivonnaisista ja käytetään nimeä keksi. Minusta keksi on kaupan tuote, sellainen kuivahko, halvahko rapsake, mitä kaupoista nyt saa. Ei tällaiset kotitekoiset, usein vähän sisältä sitkeät ja kosteat, aromikkaat herkkuleivonnaiset ole keksejä vaan pikkuleipiä.

    • 22.05.2017

      Kartsa

      Tein gluteenittomina, vaihdoin vain vehnäjauhot glutenittomaan jauhoon ja lisäsin pikkuisen psylliumia. Pursotin taikinan leivinpaperille tangoiksi pursotinpussista . Hyvin onnistui ja tuli ihania :)

      • 12.04.2017

        Vierailija

        Monta kertaa tehty, sukulaiset hurmannut resepti! Yksinkertainen ja helppo tehdä, ja niin maukkaita ja mureita, nam :)

        • Hurmasin vieraat
        • Onnistuin
        • Helppo
        • 17.03.2017

          Vierailija

          • Opin uutta
          • Onnistuin
          • Hurmasin vieraat
          • Kaikki meni
          Lisää kommentteja (28)

          Kommentoi

          Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

          Lisää aiheesta: Leivonta

          Lisää suosikiksi

          Tulosta