KATSOMASI RESEPTIT
Wilhelmiinat

Resepti: Maku 02/2013

Wilhelmiinat

Resepti: Maku 02/2013

Wilhelmiinat

Wilhelmiinat ovat ihanan mureita viipalepikkuleipiä, jotka valmistuvat superhelposti. Älä anna vaatimattoman ulkonäön hämätä: Wilhelmiinat maistuvat ihan järjettömän hyviltä!

ARVIOI
4.4

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 45 min

45 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Valmista Wilhelmiinat näin:

    Vatkaa huoneenlämpöinen voi, sokeri ja siirappi kuohkeaksi. Sekoita joukkoon keltuainen.

    Lisää keskenään sekoitetut kuiva-aineet ja pyöräytä taikina murumaiseksi.

    Muotoile keksitaikinasta ø noin 2 cm:n paksuisia tankoja leivinpaperoiduille pelleille noin 10 cm:n välein.

    Paista Wilhelmiina-keksitankoja 175 asteessa noin 15 minuuttia. Leikkaa tangot paloiksi lämpiminä. Anna Wilhelmiina-keksien jäähtyä pellillä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    446 kcal
  • hiilihydraattia
    56.6 g
  • rasvaa
    22.1 g
  • proteiinia
    5 g
  • kuitua
    1.5 g
  • suolaa
    1.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (29)

91% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin85
  • Helppo75
  • Hurmasin vieraat50
  • Opin uutta20
  • Ei maistunut9
  • Kaikki meni57
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
Lisää kommentteja (25)

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää aiheesta: Leivonta

Lisää suosikiksi

Tulosta