Vuokalimppu
MU

Resepti: Maku 06/2011

Vuokalimppu

Resepti: Maku 06/2011

Vuokalimppu

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 3 t 30 min

3 t 30 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
3 t
  • Kiehauta piimä ja kaada se taikinakulhoon. Lisää joukkoon hiutaleet ja maltaat. Anna jäähtyä kädenlämpöiseksi. Murenna joukkoon hiiva. Lisää hillo, siirappi, suola ja anis. Lisää ruisjauhot sekä vehnäjauhot vähitellen vaivaten. Peitä kulho liinalla ja anna taikinan kohota tunnin ajan. Voitele 2 suorakaiteen muotoista vuokaa (1,5 l). Jaa taikina vuokiin ja tasoita. Peitä vuoat liinalla ja kohota leipiä vielä tunnin ajan. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Kypsennä leipiä noin 45 minuuttia. Kumoa vähän jäähtyneet leivät vuoistaan ritilälle. Peitä limput leivinliinalla ja anna jäähtyä.

VINKKI

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    1648 kcal
  • hiilihydraattia
    330.6 g
  • rasvaa
    9.6 g
  • proteiinia
    51.5 g
  • kuitua
    30 g
  • suolaa
    7.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta