Vuohenjuustotoastit ja balsamicosiirappi
MU

Resepti: Maku 01/2006

Vuo­hen­juus­to­toas­tit ja bal­sa­mico­sii­rap­pi

Resepti: Maku 01/2006

Vuo­hen­juus­to­toas­tit ja bal­sa­mico­sii­rap­pi

Lisää suosikiksi

Tulosta

Ainekset

4 annosta

Balsamicosiirappi

Kastike

Lisäksi

Tee näin 40 min

40 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
10 min
  • Keitä ensin balsamicosiirappi. Mittaa kaikki siirapin aineet kattilaan ja keitä seosta korkealla lämmöllä noin 10 minuuttia, kunnes se jäähtyy lusikassa siirappimaiseksi. Pullota siirappi pieneen puhtaaseen pulloon ja jäähdytä.

    Sekoita kastike. Mittaa kaikki aineet pieneen kulhoon ja sekoita tasaiseksi.

    Leikkaa patongista noin 12 kpl muutaman sentin paksuista viipaletta. Sivele leiville oliiviöljyseosta. Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi ja nosta kullekin leivälle juustoa. Leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi ja jaa puolikkaat leiville. Ripottele päälle vielä pinjansiemeniä ja valuta loput öljyseoksesta leipien pintaan.

    Kypsennä vuohenjuustotoasteja 200 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes vuohenjuusto on sulanut ja leivät ovat hiukan ruskistuneita.

    Valuta lopuksi vuohenjuustotoasteille hieman balsamicosiirappia.

    •Ylijäänyt balsamicosiirappi on erinomaista voimakkaiden juustojen kastikkeena, esimerkiksi parmesaanin kanssa. Se sopii hyvin myös pizzan päälle ja salaattien kastikkeeksi.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    356 kcal
  • hiilihydraattia
    43.5 g
  • rasvaa
    14.3 g
  • proteiinia
    11.5 g
  • kuitua
    2.2 g
  • suolaa
    1.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta