KATSOMASI RESEPTIT
Vuohenjuustopiiraat

Resepti: Kaneli ja Sokeri 01/2017

Vuo­hen­juus­to­pii­raat

Resepti: Kaneli ja Sokeri 01/2017

Vuo­hen­juus­to­pii­raat

Lehtevät vuohenjuustopiiraat syntyvät nopeasti valmiista voitaikinasta. Klassinen makuyhdistelmä hurmaa aina uudelleen.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 30 min

30 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Sulata voitaikina pakkauksen ohjeen mukaan.

    Ota taikinasta muotilla pyörylöitä. Nosta ne leivinpaperille, uunipellille.

    Voitele pyörylät vatkatulla munalla. Levitä päälle pestoa.

    Nosta kullekin pyörylälle vuohenjuustoviipale ja pari kirsikkatomaatin puolikasta.

    Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 15–20 minuuttia kauniin värisiksi ja rapeiksi.

    Viimeistele piiraat oreganolla. Pirskottele päälle öljyä ja balsamicosiirappia.

    Ohje: Mia Uusitalo

VINKKI

Piiraat säilyttävät paremmin muotonsa, kun paistat ne muffinipellin syvennyksissä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    510 kcal
  • hiilihydraattia
    32.4 g
  • rasvaa
    40.4 g
  • proteiinia
    5.1 g
  • kuitua
    1.6 g
  • suolaa
    0.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Suolainen piirakka

    Lisää suosikiksi

    Tulosta