Vuohenjuusto-portobellot
MU
GL

Resepti: Maku 01/2010

Vuo­hen­juus­to-por­to­bel­lot

Resepti: Maku 01/2010

Vuo­hen­juus­to-por­to­bel­lot

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN
25 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Poista portobelloista kannat ja hienonna ne. Kuutioi paahdetut paprikat pieniksi kuutioiksi. Sekoita kulhossa hienonnetut sienenjalat, paprikat, basilika, oliiviöljy, suola ja mustapippuri. Pane portobellon lakit leivinpaperilla peitetylle uunipellille kantapuoli ylöspäin. Lusikoi täyte sienille. Murenna pinnalle vuohenjuusto. Valuta juuston päälle hunaja, mausta rosmariinilla ja cayennenpippurilla. Paista vuohenjuusto-portobelloja 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoile vuohenjuusto-portobellot vihreän salaatin kanssa.

VINKKI

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    244 kcal
  • hiilihydraattia
    7.7 g
  • rasvaa
    17.5 g
  • proteiinia
    13.9 g
  • kuitua
    1.1 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta