KATSOMASI RESEPTIT
Voileipäkakku hevosen kylmäsavupaistilla

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Voileipäkakku hevosen kyl­mä­sa­vu­pais­til­la

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Voileipäkakku hevosen kyl­mä­sa­vu­pais­til­la

Syötävät kukat sopivat hyvin voileipäkakkujen koristeluun.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin yli 1 vrk

yli 1 vrk
{
AKTIIVINEN
45 min
PASSIIVINEN
1 vrk
  • Valmista ensin voileipäkakun täyte. Vaahdota kerma, lisää joukkoon tuorejuusto ja ranskankema. Sekoita tasaiseksi.

    Kuutioi hevosen kylmäsavupaisti ja coctailkurkut, lisää täytteeseen. Hienonna tilli ja punasipulit, lisää täytteeseen.

    Mausta täyte dijonsinapilla, raastetulla piparjuurella, suolalla ja pippurilla. Sekoita hyvin.

    Laita 26 cm halkaisijaltaan olevaan irtopohjavuokaan pohjalle leivinpaperi.

    Leikkaa paahtoleivistä reuna pois. Asette paahtoleivät irtopohjavuokaan siten, että pohja peittyy. Kostuta leivät lihaliemellä

    Jaa täyte neljään osaan. Levitä yksi osa täytettä leipien päälle. Toista seuraavat kerrokset kuten edellä. Viimeiseksi laita paahtoleipäkerros ja kostuta lihaliemellä.

    Peitä irtopohjavuoka kelmulla ja anna voileipäkakun tekeytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.

    Siirrä voileipäkakku irtopohjavuoasta tarjoiluvadille.

    Vaahdota kerma ja lisää tuorejuustojoukkon. Mausta kuorrute sitruunan mehulla ja suolalla. Levitä kuorrute voileipäkakun pinnalle tasaisesti. Koristele kakku ilona kukkasalaattiseoksella.

     

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    330 kcal
  • hiilihydraattia
    3 g
  • rasvaa
    35 g
  • proteiinia
    2 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    71.3 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta