KATSOMASI RESEPTIT
Villiyrttisalaatti
GL
MA
MU

Resepti: Maku 04/2016

Vil­liyrt­ti­sa­laat­ti

Resepti: Maku 04/2016

Vil­liyrt­ti­sa­laat­ti

Tässä on täydellinen kaava villiyrttislaattiin! Kerää alkukesän villiyrttisalaattiin 3/4 neutraaleja makuja ja loppu 1/4 happamia, makeita ja mausteisia kasveja haluamassasi suhteessa. Näin maut täydentävät toisiaan.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 30 min

30 min
  • Valmista villiyrttisalaatti näin:

    Kerää kasvit mieluiten poutasäällä. Pese ja kuivaa ne hyvin. Sekoita kaikki salaattiainekset kulhossa.

    Valmista sitrusvinaigrette sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.

    Lisää salaatin joukkoon haluamasi määrä sitrusvinaigrettea ja sekoita käsin, niin että kastike sekoittuu salaattiin tasaisesti. Tarjoa villiyrttisalaatti heti alkupalana tai pääruoan kanssa.

    Säilytä loppu vinaigrette suljetussa astiassa jääkaapissa. Se säilyy hyvänä noin pari viikkoa.

    * Jos haluat ruokaisamman aterian, voit tarjota villiyrttisalaatin kanssa savupotkaa, katkarapuja, uppomunan, home-, feta- tai parmesaanijuustoa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    534 kcal
  • hiilihydraattia
    3.4 g
  • rasvaa
    58 g
  • proteiinia
    0.7 g
  • kuitua
    0.4 g
  • suolaa
    1.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Juhannus

    Lisää suosikiksi

    Tulosta