KATSOMASI RESEPTIT
Viljaton isänpäiväkakku

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Viljaton isänpäiväkakku

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Viljaton isänpäiväkakku

Viljaton sulaakakku, jossa maistuu sekä tumma että valkoinen suklaa. Kasaa rennosti kakun päälle lempipähkinäsi makua antamaan.

ARVIOI
4.6

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

8 annosta

Täyte

Tee näin 1 t 20 min

1 t 20 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Erotellaan keltuaiset ja valkuaiset. Vatkataan valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoitetaan keskenään keltuaiset sekä sokeri, lisätään sulatettu suklaa pienissä erissä ja lopuksi mantelijauhot sekä kaakaojauhe. Sekoitetaan joukkoon valkuaisvaahto pienissä erissä hyvin varovasti. Kaadetaan taikina voideltuun ja mantelijauhotettuun vuokaan ja paistetaan 160 asteessa kypsäksi noin 45 minuuttia. Valmistetaan täyte. Sulatetaan voi.  Sulatetaan ja jäähdytetään valkosuklaa. Sekoitetaan tuorejuusto, vaniljasokeri sekä tomusokeri keskenään. Lisätään sulatettu voi sekä sulatettu suklaa. Leikataan kakku osiin ja laitetaan väliin sekä päälle täytettä. Koristellaan pähkinöillä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    415 kcal
  • hiilihydraattia
    44.4 g
  • rasvaa
    24.6 g
  • proteiinia
    3.4 g
  • kuitua
    1 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta