KATSOMASI RESEPTIT
Vikkelä maksapata
MU
GL

Resepti: Maku 01/2010

Vikkelä maksapata

Resepti: Maku 01/2010

Vikkelä maksapata

ARVIOI
4.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 40 min

40 min
  • Puhdista ja kuutioi maksa. Kuumenna margariini padassa ja ruskista maksat nopeasti. Siirrä kulhoon. Huuhdo pata vesitilkalla ja kaada vesi maksapalojen päälle.
    Kuori porkkana ja sipuli. Pese muut kasvikset. Hienonna sipuli ja kuutioi muut kasvikset.
    Kuumenna padassa rasva ja kuullota sipuli, porkkana ja selleri. Lisää vesi, soijakastike, sinappi ja sokeri. Anna kiehua viitisen minuuttia.
    Lisää muut kasvikset ja keitä hetki.
    Lisää maksat, kerma, mausteet ja suuruste. Kiehauta nopeasti.
    Tarjoa vikkelä maksapata keitettyjen perunoiden tai riisin sekä vihersalaatin kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    47 kcal
  • hiilihydraattia
    3.1 g
  • rasvaa
    1.8 g
  • proteiinia
    4.3 g
  • kuitua
    0.6 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta