Vikkelä maksapata
MU
GL

Resepti: Maku 01/2010

Vik­ke­lä mak­sa­pa­ta

Resepti: Maku 01/2010

Vik­ke­lä mak­sa­pa­ta

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

40 min
  • Puhdista ja kuutioi maksa. Kuumenna margariini padassa ja ruskista maksat nopeasti. Siirrä kulhoon. Huuhdo pata vesitilkalla ja kaada vesi maksapalojen päälle. Kuori porkkana ja sipuli. Pese muut kasvikset. Hienonna sipuli ja kuutioi muut kasvikset. Kuumenna padassa rasva ja kuullota sipuli, porkkana ja selleri. Lisää vesi, soijakastike, sinappi ja sokeri. Anna kiehua viitisen minuuttia. Lisää muut kasvikset ja keitä hetki. Lisää maksat, kerma, mausteet ja suuruste. Kiehauta nopeasti. Tarjoa vikkelä maksapata keitettyjen perunoiden tai riisin sekä vihersalaatin kanssa.

VINKKI

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    230 kcal
  • hiilihydraattia
    15.6 g
  • rasvaa
    8.8 g
  • proteiinia
    21.4 g
  • kuitua
    3.2 g
  • suolaa
    2.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta