KATSOMASI RESEPTIT
Viikuna-prosciuttopiirakka
MU

Resepti: Maku 07/2016

Viikuna-prosciut­to­pii­rak­ka

Resepti: Maku 07/2016

Viikuna-prosciut­to­pii­rak­ka

Viikunaviipaleet ja prosciutto virittävät rustiikkisen piiraan juhlakuntoon. Helppo viikunapiiras on nätti ja koukuttavan makeansuolainen.

ARVIOI
3.5

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 55 min

55 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
25 min
  • Valmista viikuna-prosciuttopiirakka näin:

    Yhdistä voi ja kuivat aineet.

    Lisää maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

    Taputtele taikina jauhotetuin käsin vuokaan (Ø 27 cm).

    Esipaista pohjaa 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Jäähdytä hetki.

    Mittaa viikunat, tuorejuusto, sitruunamehu ja suola monitoimikoneen tai sauvasekoittimen kulhoon ja aja tahnaksi.

    Levitä seos pohjan päälle.

    Jaa pinnalle kinkku- ja viikunaviipaleet.

    Jatka paistamista noin 15 minuuttia. Anna viikuna-prosciuttopiirakan jäähtyä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    293 kcal
  • hiilihydraattia
    32.5 g
  • rasvaa
    14.1 g
  • proteiinia
    7.7 g
  • kuitua
    4 g
  • suolaa
    1.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Pikkujoulut

    Lisää suosikiksi

    Tulosta