KATSOMASI RESEPTIT
Vihreää naposteltavaa: lehtikaalisipsit

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Vihreää naposteltavaa: leh­ti­kaa­li­sip­sit

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Vihreää naposteltavaa: leh­ti­kaa­li­sip­sit

Lehtikaalisipsit häviävät parempiin suihin hetkessä!

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Tee näin 25 min

25 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
10 min
  • Poista lehtikaalin lehdistä ruodit. Huuhtele lehtikaalin lehdet. Kuivaa lehtikaalin lehdet hyvin keittiöpyyhkeeseen.

    Revi lehtikaalin lehdet sopiviksi suupaloiksi.

    Peitä kaksi peltiä leivinpaperilla ja levitä lehtikaalin lehdet tasaisesti pelleille.

    Sekoita rypsiöljy, harissa chilitahna ja mausteet hyvin keskenään. Ripottele mausteöljy lehtikaalin lehdille ja sekoita hyvin.

    Paista lehtikaalin lehtiä 180 asteessa kiertoilmauunissa noin 10 minuutin ajan. Jos sinulla ei ole kiertoilmauunia valmista lehtikaalisipsit uunissa kahdessa erässä. Vahdi ettei lehtikaali pääse palamaan.

    Lehtikaalisipsit ovat valmiit kun ne ovat rapeita. Lisää lopuksi halutessasi suolaa lehtikaalisipseihin.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    179 kcal
  • hiilihydraattia
    3.4 g
  • rasvaa
    17.3 g
  • proteiinia
    2.9 g
  • kuitua
    1.7 g
  • suolaa
    10.6 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

lehtikaali


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta