KATSOMASI RESEPTIT

Tee näin 1 t 30 min

1 t 30 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Keitä uudet perunat kypsiksi ja anna niiden jäähtyä. Leikkaa uudet perunat viipaleiksi.

    Laita sormisuola, hienonnetut yrtit ja valkosipuli mortteliin. Jauha morttelissa karkeaksi tahnaksi. Sekoita joukkoon valkoviinietikka, hunaja ja oliiviöljy. Mausta mustapippurilla.

    Sekoita yrttikastike, rucolat, punasipuliviipaleet ja kaprikset perunaviipaleiden joukkoon. Anna perunasalaatin maustua vähintään tunti ennen tarjoilua.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    106 kcal
  • hiilihydraattia
    22.9 g
  • rasvaa
    0 g
  • proteiinia
    0.1 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

perunasalaatti


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta