KATSOMASI RESEPTIT
Vihersimpukat Nahm Jim merileväkaviaarilla

Resepti: Suusta suuhun

Vihersimpukat Nahm Jim me­ri­le­vä­ka­vi­aa­ril­la

Resepti: Suusta suuhun

Vihersimpukat Nahm Jim me­ri­le­vä­ka­vi­aa­ril­la

Ylelliset alkupalat Tomi Björckin tapaan.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 10 min

10 min
  • Sulata pakastesimpukat hyvissä ajoin jääkaappikylmiksi.

    Murskaa hienonnetut valkosipulinkynnet, korianterinvarret, chili sekä merisuola tahnaksi morttelissa.

    Lisää palmusokeri, kalakastike ja limemehu. Sekoita hyvin.

    Irroita simpukan liha kuorestaan ja käytä kuorta tarjoiluastiana.

    Jätä simpukka kuoreen ja kaada päälle nahm jim -kastiketta.

    Koristele korianterilla, merileväkaviaarilla ja rapealla sipulilla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    44 kcal
  • hiilihydraattia
    6.9 g
  • rasvaa
    0.1 g
  • proteiinia
    3.8 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    37.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta