KATSOMASI RESEPTIT
Vesimeloonisalsa

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Ve­si­me­loo­ni­sal­sa

Tee näin 35 min

35 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Poista vesimelonista kuori ja kuutioi pieniksi kuutioiksi. Kuori avomaakurkut ja kuutioi pieniksi kuutioiksi. Kuutioi paprika pieniksi kuutioiksi,

    Poista jalopenosta siemenet ja hienonna veitsellä. Hienonna uudet sipulit.

    Sekoita vesimeloni, avomaakurkut, jalapeno, sipulit, paprika ja hienonnettu korianteri hyvin keskenään.

    Mausta vesimelonisalsa limen mehulla, oliiviöljyllä ja suolalla.

    Anna vesimelonisalsan maustua jääkaapissa vähintään 15 min ennen tarjoilua.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    3 kcal
  • hiilihydraattia
    0 g
  • rasvaa
    0 g
  • proteiinia
    0.6 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    98.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

vesimeloni, salsa, texmex


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta