KATSOMASI RESEPTIT
Veriappelsiinivispipuuro

Resepti: Perinneruokaa prkl

Ve­riap­pel­sii­ni­vis­pi­puu­ro

Resepti: Perinneruokaa prkl

Ve­riap­pel­sii­ni­vis­pi­puu­ro

Veriappelsiineistä saa valmistettua raikkaan ja kuohkean vispipuuron. Veriappelsiini on luontaisesti melko makea, joten sokeria tarvitaan vain hieman. Tämän reseptin voi valmistaa myös normaaleista appelsiineista.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Tee näin 20 min

20 min
  • Kuori appelsiinit veitsellä ja pois isoimmat valkoiset osat. Pilko pieniksi lohkoiksi 5 dl mittaan.

    Kaada appelsiinilohdot kattilaan ja lisää vesi. Keitä noin 5 minuuttia ja mausta sokerilla sekä suolalla.

    Lisää mannasuurimot koko ajan sekoittaen. Keitä noin 5-10 minuuttia.

    Jäähdytä puuro kylmässä vesihauteessa viileäksi ja vatkaa kuohkeaksi vaahdoksi.

    Tarjoile esimerkiksi veriappelsiinilohkojen kanssa. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    92 kcal
  • hiilihydraattia
    19.9 g
  • rasvaa
    0.2 g
  • proteiinia
    2.2 g
  • kuitua
    0.8 g
  • suolaa
    0.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta