KATSOMASI RESEPTIT
Veriappelsiini-kvinoasalaatti

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Veriappelsiini-kvinoasalaatti

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Veriappelsiini-kvinoasalaatti

Näyttävä kvinoasalaatti maistuu myös herkulliselta.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 30 min

30 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
10 min
  • Kuori punasipuli ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Sekoita kaikki salaatinkastikkeen ainekset keskenään. Laita punasipulirenkaat marinoitumaan salaatinkastikkeeseet salaatin valmistuksen ajaksi.

    Valmista kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. Anna kvinoan jäähtyä vähintään 15 minuuttia keittämisen jälkeen.

    Poista veriappelsiineista kuori veitsellä leikaten. Viipaloi veriappelsiinit ja leikkaa viipaleet vielä neljään osaan. Veriappelsiinit voit tarvittaessa korvata tavallisilla appelsiineilla, mutta käytä silloin yksi appelsiini vähemmän.

    Kuori pistaasipähkinät ja rouhi veitsellä.

    Sekoita keitetty kvinoa, salaatinkastike, punasipulirenkaat, pilkotut veriappelsiinit, rouhitut pistaasipähkinät, murustettu feta ja hienonnetut yrtit hyvin keskenään.

    Anna kvinoasalaatin maustua hetki ennen tarjoilua.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    165 kcal
  • hiilihydraattia
    37.8 g
  • rasvaa
    0 g
  • proteiinia
    0.2 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    3.1 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta