KATSOMASI RESEPTIT
Veriappelsiini-fetasalaatti

Resepti: Fanni & Kaneli

Veriappelsiini-fetasalaatti

Resepti: Fanni & Kaneli

Veriappelsiini-fetasalaatti

Veriappelsiinin kaveriksi hyvänolon salaattiin hurahtavat härkäpavut, kurpitsansiemenet ja fetamurut!

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin

  • Leikkaa veriappelsiineista kuoret. Leikkaa pois päädyt ja myötäile terävällä veitsellä reunoja leikataessa hedelmän pyöreää muotoa. Leikkaa kuoritut appelsiinit siivuiksi.

    Kokoa salaattiainekset lautaselle. Murenna pinnalle fetajuustoa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    28 kcal
  • hiilihydraattia
    4.1 g
  • rasvaa
    0.2 g
  • proteiinia
    1.9 g
  • kuitua
    2.4 g
  • suolaa
    15.3 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta