Vehreä parsa-papusalaatti
MU

Resepti: Maku 04/2006

Vehreä parsa-papusalaatti

Resepti: Maku 04/2006

Vehreä parsa-papusalaatti

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 12 t 40 min

12 t 40 min
{
AKTIIVINEN
40 min
PASSIIVINEN
12 t
  • Huuhdo ja liota papuja yön yli. Keitä ne pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada seos lämpimien, valutettujen papujen päälle. Anna jäähtyä ja nosta pavut maustumaa kylmään parin tunnin ajaksi.

    Leikkaa muutaman sentin tyvipalat parsoista pois. Keitä parsat suolalla maustetussa vedessä. Jäähdytä parsat kylmän veden alla, jotta ne eivät kypsy liikaa. Paloittele parsat.

    Viipaloi avokadot ja purista niille 1 rkl limetin mehua, jotta ne eivät tummu.

    Revi salaatit kulhon pohjalle. Lado salaattiaineet papujen kanssa kerroksittain kulhoon tai asettele halutessasi raaka-aineet omiksi ryhmiksi.

    Leikkaa leipä sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Kuumenna öljy pannussa, lisää joukkoon valkosipuli ja paista leipäpalat kullanruskeiksi. Ripottele salaatin pinnalle paahdettuja leipäpaloja, pinjansiemeniä, parmesaanilastuja ja ituja. Tarjoa vehreän parsa-papusalaatin kastikkeena keltaista salaattikastiketta.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
0
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    192 kcal
  • hiilihydraattia
    4.7 g
  • rasvaa
    17.5 g
  • proteiinia
    4.2 g
  • kuitua
    4.1 g
  • suolaa
    0.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta