KATSOMASI RESEPTIT
Vegaaninen varhaiskaalilaatikko
GL
MA
MU

Resepti: Maku 03/2017

Vegaaninen var­hais­kaa­li­laa­tik­ko

Resepti: Maku 03/2017

Vegaaninen var­hais­kaa­li­laa­tik­ko

Vegaaninen kaalilaatikko saa potkua savupaprikajauheesta ja etikkaisesta puolukkalisäkkeestä. Kaalilaatikko kypsyy nopeammin, kun sen kokkaa varhaiskaalista.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t 30 min

1 t 30 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Suikaloi kaali ja silppua sipulit.

    Kuumenna pannulla öljyä. Paista kaalisuikaleita ja sipuleita öljyssä koko ajan sekoittaen. Vähennä lämpöä ja sekoita joukkoon siirappi, timjami ja mausteet. Sekoita joukkoon myös Härkis.

    Kaada kaaliseos voideltuun uunivuokaan ja valuta päälle kasvisliemi.

    Paista 175-asteisen uunin alaosassa 45–60 minuuttia. Sekoita pari kertaa ruskistunutta pintaa laatikon joukkoon paiston aikana.

    Sekoita puolukkalisäkkeen ainekset ja tarjoa sitä kaalilaatikon kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    187 kcal
  • hiilihydraattia
    12.2 g
  • rasvaa
    15.3 g
  • proteiinia
    0.4 g
  • kuitua
    0.6 g
  • suolaa
    2.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Vegaaninen ruoka

    Lisää suosikiksi

    Tulosta