KATSOMASI RESEPTIT
Vegaaninen sienipeltipiirakka
MA
MU

Resepti: Rakkaudella Vege 01/2017

Vegaaninen sie­ni­pel­ti­pii­rak­ka

Resepti: Rakkaudella Vege 01/2017

Vegaaninen sie­ni­pel­ti­pii­rak­ka

Peltipiirakan rapea kuori kätkee sisäänsä reilusti suppilovahveroita. Ja sen kyllä maistaa. Mahtavan täyteläinen piirakka on vegaaninen.

ARVIOI
3.5

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t 45 min

1 t 45 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
1 t 25 min
  • Sekoita pehmeä rasva, tuorejuusto ja tomaattipyree.

    Yhdistä jauhot, leivinjauhe ja suola. Sekoita ne rasvaseoksen kanssa, älä vaivaa.

    Kääri taikina tuorekelmuun ja nosta jääkaappiin vähintään tunniksi.

    Keitä ohra fondilla maustetussa vedessä kypsäksi, valuta ja jäähdytä. Hienonna sipuli.

    Käsittele sienet ja paloittele isoimmat. Paista sieniä kuivalla pannulla, kunnes neste on haihtunut.

    Lisää rasva ja sipulit, paista vielä hetki. Lisää mausteet. Sekoita joukkoon kypsät ohrasuurimot, tomaatit ja tuorejuusto.

    Kauli taikina leivinpaperin päällä jauhoja apuna käyttäen uunipellin kokoiseksi levyksi.

    Levitä täyte taikinan toiselle puoliskolle, taita toinen puoli täytteen päälle ja nipistä reunat kiinni.

    Vedä piirakka leivinpaperilla pellille. Voitele kaurajuomalla ja pistele haarukalla pintaan reikiä.

    Paista 200-asteisen uunin alatasolla n. 25 minuuttia. Koristele timjamilla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    87 kcal
  • hiilihydraattia
    15.5 g
  • rasvaa
    0.9 g
  • proteiinia
    3.7 g
  • kuitua
    2.2 g
  • suolaa
    0.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Sienet

    Lisää suosikiksi

    Tulosta