KATSOMASI RESEPTIT
Vegaaninen pinaattikeitto
GL
MA
MU

Resepti: Maku 05/2009

Vegaaninen pinaattikeitto

Resepti: Maku 05/2009

Vegaaninen pinaattikeitto

Vegaaninen pinaattikeitto surautetaan soijamaidosta, pinaatista ja maissisuurimoista. Viimeistele maidoton, munaton ja gluteeniton keitto paahdetuilla pähkinöillä.

ARVIOI
4.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t 5 min

1 t 5 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
50 min
  • Mittaa soijamaito kattilaan. Lisää öljy ja suurimot vatkaten sekä yrttiseos ja suolaa.

    Kuumenna, lisää siirappi ja anna hautua välillä hämmennellen reilu puolituntinen.

    Sekoita pinaatti jäisenä kuumaan liemeen ja kuumenna keitto.

    Nosta keitto hautumaan vielä pöydälle pannumyssyn alle tai kääri kattila paksun pyyhkeen sisälle (noin 20 minuutiksi).

    Ennen tarjoilua sekoita pinaattikeitto hyvin, tarkista maku, lisää suolaa tarpeen mukaan sekä kuumenna, mikäli pinaattikeitto on jäähtynyt liikaa.

    Tarjoile pinaattikeitto paahdettujen cashewpähkinöiden kera.

    •Keitto kannattaa valmistaa kaksiosaisessa puurokattilassa, jossa se kypsyy vesihauteessa eikä pala pohjaan.

    •Nokkoskeiton saat käyttämällä pinaatin sijasta tuoreita nokkosia. Muista ryöpätä nokkoset ennen käyttöä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    90 kcal
  • hiilihydraattia
    10.3 g
  • rasvaa
    4 g
  • proteiinia
    2.9 g
  • kuitua
    1.4 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta