KATSOMASI RESEPTIT
Vegaaninen kylmäsavuporo

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Vegaaninen kylmäsavuporo

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Vegaaninen kylmäsavuporo

Punajuuresta valmistuu herkullinen vegaaninen "kylmäsavuporo"

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin yli 1 vrk

yli 1 vrk
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
1 vrk
  • Pese punajuuret ja kuivaa ne hyvin. Älä kuori punajuuria. Peitä uunivuoan pohja merisuolalla. Laita punajuuret merisuolan päälle uunivuokaan. Peitä punajuuret merisuolalla. Kypsennä punajuuria kiertoilmauunissa 180 asteessa tai tavallisessa uunissa 200 asteessa 1½ tuntia.

    Anna punajuurien jäähtyä. Riko suolakuori ja kuori punajuuret. Siivuta punajuuret ohuiksi viipaleiksi mandoliinilla, juustohöylällä tai terävällä veitsellä.

    Laita punajuuri viipaleet kannelliseen astiaan. Sekoita marinadin ainekset ja kaada punajuuri viipaleiden päälle. Anna punajuurien marinoitua 1-2 päivää jääkaapissa. Sekoita muutaman kerran marinoitumisen aikana.

    Tarjoile kapriksien ja raastetun piparjuuren kera. Mausta tarvittaessa suolalla.

     

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    651 kcal
  • hiilihydraattia
    0.1 g
  • rasvaa
    73 g
  • proteiinia
    0 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    0.2 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Vegaaninen ruoka

    Lisää suosikiksi

    Tulosta