KATSOMASI RESEPTIT
Vegaaninen kaali-kookoskeitto
GL
MA
MU

Resepti: Maku 03/2013

Vegaaninen kaali-kookoskeitto

Resepti: Maku 03/2013

Vegaaninen kaali-kookoskeitto

ARVIOI
3.7

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Pinnalle

Tee näin 30 min

30 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Pese kaalit, irrottele kukinnot ja paloittele varret. Kuori ja lohko sipulit. Kuumenna kasvisliemi kiehuvaksi.

    Kumoa joukkoon kasvikset ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla 15 minuuttia.

    Lisää mausteet ja kookoskerma. Soseuta keitto sauvasekoittimella.

    Paahda kookoshiutaleet pannulla kevyesti. Tarjoa ne erikseen. Tarjoakaali-kookoskeitto tuoreen leivän (tarvittaessa gluteenittoman) kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    51 kcal
  • hiilihydraattia
    1.8 g
  • rasvaa
    4 g
  • proteiinia
    1.9 g
  • kuitua
    1.4 g
  • suolaa
    0.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Vegaaninen ruoka

    Lisää suosikiksi

    Tulosta