Vasikanposket Dtom Kha
MU

Resepti: Maku 06/2010

Va­si­kan­pos­ket Dtom Kha

Resepti: Maku 06/2010

Va­si­kan­pos­ket Dtom Kha

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

3 t 45 min
{
AKTIIVINEN
45 min
PASSIIVINEN
3 t
  • Ota sulanut liha huoneenlämpöön tuntia ennen valmistamista. Kuivaa vasikanpaisti tai -posket talouspaperilla ja leikkaa kahtia. Paista lihapalat nopeasti öljyssä kuumalla pannulla molemmin puolin ja siirrä laakeaan uunivuokaan. Mittaa kookosmaito ja vesi kattilaan. Lisää joukkoon suola ja kuumenna kiehuvaksi. Paloittele kaikki tuoreet raaka-aineet pienemmiksi. Lisää ne ja loput ainekset (paitsi sienet ja öljy) liemeen. Anna hautua noin 10 minuuttia. Tarkista maku. Siivilöi liemi uunivuokaan. Lisää sienet ja öljy. Hauduta vasikanposkia 150-asteisessa uunissa noin 3 tuntia. Kääntele paloja muutaman kerran kypsymisen aikana. Sekoita salaatin ainekset ilmavasti keskenään. Mausta salaatti kastikkeella juuri ennen tarjoilua. Annostele vaskanposket kulhoihin ja kaada päälle paistolientä. Koristele vasikanposket Dtom Kha -annokset salaatilla. Tarjoa vasikanposkien lisänä keitettyä jasmiiniriisiä. •Pakastettuja vasikanposkia saa halli- tai lihakauppiaalta erikoistilauksesta. Lihas painaa 200–250 grammaa, ja pitkään hauduttamalla niistä saa fileen veroista juhlaruokaa.

VINKKI

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    723 kcal
  • hiilihydraattia
    20.4 g
  • rasvaa
    43.6 g
  • proteiinia
    62.5 g
  • kuitua
    1.9 g
  • suolaa
    7.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Laatinut:

Kuva:

Mika Haaranen

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta