KATSOMASI RESEPTIT
Varhaiskaalipihvit

Resepti: Perinneruokaa prkl

Var­hais­kaa­li­pih­vit

Resepti: Perinneruokaa prkl

Var­hais­kaa­li­pih­vit

Hunajaiset varhaiskaalipihvit vuohenjuustolla ja pekaanipähkinöillä. Viimeistele timjamilla ja nauti lämpiminä.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

kastike

Tee näin 25 min

25 min
{
AKTIIVINEN
5 min
PASSIIVINEN
20 min
  • Voitele uunivuoka tai pelti. Leikkaa varhaiskaalista neljä noin 2-3 cm:n siivua ja nosta ne vuokaan.

    Valmista kastike sekoittamalla keskenään oliiviöljy, hunaja, suola, mustapippuri ja sitruunamehu. Lisää joukkoon timjamin lehdet ja sekoita tasaiseksi. Lusikoi kastike varhaiskaaliviipaleiden päälle. Paista 225 asteisessa uunissa 10 minuuttia.

    Viipaloi omena ohuiksi siivuiksi ja lisää ne paistettujen varhaiskaaliviipaleiden päälle. Jatka paistamista vielä 5 minuuttia.

    Leikkaa vuohenjuusto neljään osaan ja lisää omenaviipaleiden päälle. Murenna pekaanipähkinöitä hieman pienemmiksi ja lisää vuohenjuuston päälle. Jatka paistamista noin 5 minuttia tai kunnes vuohenjuusto on hieman sulanut. 

    Koristele varhaiskaalipihvit timjamilla ja lisää päälle halutessasi lisää hunajaa. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    44 kcal
  • hiilihydraattia
    7.1 g
  • rasvaa
    0.9 g
  • proteiinia
    1.6 g
  • kuitua
    2.3 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta