KATSOMASI RESEPTIT
Varhaiskaali-kesäkeitto
GL
MA
MU

Resepti: Maku 03/2017

Varhaiskaali-kesäkeitto

Resepti: Maku 03/2017

Varhaiskaali-kesäkeitto

Ihana kaalikeitto piristyy lorauksella vihreää yrttiöljyä. Tämä keväinen kaalikeitto on kevyt, kirkaslieminen ja täynnä värikkäitä vihanneksia.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 35 min

35 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Soseuta chimichurrin ainekset öljyä lukuunottamatta. Lisää öljyä ohuena nauhana, kunnes kastike on sopivan paksuista.

    Pese ja raaputa perunat ja porkkanat puhtaiksi. Lohko perunat, viipaloi porkkanat, silppua kaali ja hienonna sipulit varsineen. Kuutioi kurkut.

    Kuumenna vesi kattilassa kiehuvaksi. Lisää liemikuutio, perunat ja porkkanat. Anna kiehua kannen alla noin 10 minuuttia.

    Kuumenna sillä aikaa öljy pannulla. Kuullota kaali, sipulit ja lipstikka. Lisää ne keittoon. Anna kiehua vielä 5 minuuttia.

    Lisää lopuksi joukkoon herneet. Mausta suolalla, pippurilla ja ripauksella sokeria. Maistele sopiva suola. Viimeistele kesäkeitto chimichurriöljyllä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    57 kcal
  • hiilihydraattia
    2.6 g
  • rasvaa
    4.8 g
  • proteiinia
    0.6 g
  • kuitua
    0.9 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta