KATSOMASI RESEPTIT
Valkosuklaapopcornkuppikakut

Resepti: Painted by Cakes

Val­ko­suklaa­popcorn­kup­pi­ka­kut

Resepti: Painted by Cakes

Val­ko­suklaa­popcorn­kup­pi­ka­kut

Herkulliset blondiekuppikakut kuorrutetaan makean suolaisella valkosuklaapopcornilla!

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t

1 t
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Kuumenna uuni 175 asteeseen. Asettele paperivuoat muffinipellin syvennyksiin. 

    Sulata voi ja valkosuklaa. Lisää sokerit ja anna seoksen jäähtyä hetki. Lisää kananmunat ja sitruunankuoriraaste.

    Yhdistä jauhot ja suola. Lisää jauhoseos taikinaan siivilän läpi ja sekoita vain sen verran, että taikina on tasaista.

    Jaa taikina vuokiin ja paista uunin keskitasolla noin 20 minuuttia, kunnes testitikkuun tarttuu vielä meheviä murusia tai aavistus taikinaa.

    Nosta kuppikakut heti pois kuumalta pelliltä.

    Valmista kuorrute. Sulata valkosuklaa ja sekoita popcornien joukkoon. (Varmista, että popcornin seassa ei ole yhtää poksahtamattomia siemeniä.)

    Nostele kuorrutetta lusikalla kuppikakkujen päälle ja koristele nonparelleilla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    494 kcal
  • hiilihydraattia
    60.6 g
  • rasvaa
    25.5 g
  • proteiinia
    5.5 g
  • kuitua
    1.1 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta