KATSOMASI RESEPTIT
Valkosuklaamousse

Resepti: Perinneruokaa prkl

Val­ko­suklaa­mous­se

Resepti: Perinneruokaa prkl

Val­ko­suklaa­mous­se

Täyteläinen valkosuklaamousse on loistava päätös illalliselle. Tarjoile se esimerkiksi tuoreiden mustikoiden kanssa.

ARVIOI
3.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

6 annosta

Tee näin 15 min

15 min
  • Sulata valkosuklaa mikrossa paketin ohjeiden mukaan. 

    Vatkaa sula suklaa tuorejuustoon vähän kerrallaan voimakkaasti vatkaten. Lisää lopuksi sitruunamehu.

    Vatkaa valkuaiset ja sokerit kiinteäksi vaahdoksi.

    Sekoita puolet valkuaisvaahdosta ensin valkosuklaaseokseen ja vasta sen jälkeen loput.

    Annostele valkosuklaamousse tarjoiluastioihin ja koristele tuoreilla mustikoilla. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    361 kcal
  • hiilihydraattia
    28.8 g
  • rasvaa
    25.2 g
  • proteiinia
    3.9 g
  • kuitua
    0.5 g
  • suolaa
    0.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta