KATSOMASI RESEPTIT

Tee näin 55 min

55 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
40 min
  • Sekoitetaan keskenään vehnäjauhot sekä 4 dl sokeria ja leivinjauhe, sooda sekä vaniljasokeri. Lisätään seokseen sulatettu voi. Otetaan kolmasosa taikinasta erikseen ja lisätään isompaan osaan smetana sekä kananmuna. Painellaan taikina 60cm pellin pohjalle leivinpaperin päälle. Sekoitetaan rahka, 1 dl sokeria, 2 kananmunaa ja sulatettu valkosuklaa keskenään ja levitetään seos pohjan päälle. Ripotellaan päälle raparperinpalat ja lopuksi muruseos. Paistetaan 180 asteessa reilu puoli tuntia kunnes reunat ovat kauniin vaaleanruskeat.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    305 kcal
  • hiilihydraattia
    52 g
  • rasvaa
    7.6 g
  • proteiinia
    6.3 g
  • kuitua
    1.1 g
  • suolaa
    0.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (6)

78% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin2
  • Helppo2
  • Hurmasin vieraat1
  • Ei maistunut0
  • Kaikki meni1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
Lisää kommentteja (2)

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta