KATSOMASI RESEPTIT
Valkosuklaakahvi

Resepti: Perinneruokaa prkl

Val­ko­suklaa­kah­vi

Resepti: Perinneruokaa prkl

Val­ko­suklaa­kah­vi

Maitoon sulatettua valkosuklaata, minkä päällä espressoa ja kermavaahtoa. Ripaus kanelia viimeistelee tämän talvisen juoman.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

2 annosta

Tee näin 10 min

10 min
  • Vatkaa kerma vaahdoksi. Voit halutessasi laittaa kermavaahdon pursotinpussiin, jolloin annoksesta saa helposti kauniin. 

    Mittaa maito kattilaan ja kiehauta. Lisää rouhittu valkosuklaa joukkoon. Sekoita kunnes valkosuklaa on sulanut täysin.

    Valmista espresso tai erittäin vahva kahvi.

    Lisää valkosuklaamaito laseihin ja lisää päälle espresso. Pursota lopuksi päälle kermavaahtoa ja koristele kanelilla.

    Tarjoa piparien kanssa. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    117 kcal
  • hiilihydraattia
    10.4 g
  • rasvaa
    7 g
  • proteiinia
    2.9 g
  • kuitua
    0.1 g
  • suolaa
    0.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

espresso, cappucino, latte


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta