KATSOMASI RESEPTIT
Valkosipuliset paahdetut porkkanat

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Valkosipuliset paahdetut porkkanat

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Valkosipuliset paahdetut porkkanat

Mielettömän hyvän makuiset paahdetut porkkanat saavat lisäaromia valkosipulista sekä persiljasta.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

8 annosta

Muut ainesosat

  • ripaus suolaa

Tee näin 45 min

45 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Pestään ja kuoritaan porkkanat. Leikataan poikittain halki ja pitkittäin useaan osaan. Levitetään porkkanat vuokaan ja ripotellaan oliiviöljyä päälle. Paistetaan 180 asteessa yhteensä noin puolisen tuntia. Paistamisen välissä sulatetaan voi pannussa, annetaan hiukan ruskistua, lisätään silputut valkosipulit sekä persilja ja annetaan hetken aikaa muhia. Sekoitetaan seos melkein kypsien porkkanoiden kanssa ja pidetään porkkanoita vielä uunissa hetken aikaa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    142 kcal
  • hiilihydraattia
    4.8 g
  • rasvaa
    13.5 g
  • proteiinia
    0.6 g
  • kuitua
    2.2 g
  • suolaa
    0.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta