KATSOMASI RESEPTIT
Valkosipuliset kermaperunat

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Valkosipuliset kermaperunat

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Valkosipuliset kermaperunat

Mehevän kermaiset ja todella valkosipuliset kermaperunat sopivat mainiosti mausteisten lihapullien tai kyljysten kaveriksi. Kermaperunat maustetaan sipuli-ruohosipuli Koskenlaskijalla ja annetaan hautua pehmeiksi suupaloiksi.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 2 t 15 min

2 t 15 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
2 t
  • Kuori ja viipaloi perunat. Keitä perunoita puolisen tuntia kattilassa kerman kanssa. Lisää joukkoon valkosipulimurska ja suola. Kaada seos uunivuokaan, lisää päälle Koskenlaskija viipaleina ja siirrä 180 asteiseen uuniin. Anna hautua uunissa alatasolla kolmen vartin ajan. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    3 kcal
  • hiilihydraattia
    0 g
  • rasvaa
    0 g
  • proteiinia
    0.6 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    98.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta