KATSOMASI RESEPTIT
Valkoinen kumkvatti-sitruunaruohotee
GL
MA
MU

Resepti: Maku 01/2017

Valkoinen kumkvatti-sit­ruu­na­ruo­ho­tee

Resepti: Maku 01/2017

Valkoinen kumkvatti-sit­ruu­na­ruo­ho­tee

Valkoisen teen kuulas maku saa talvisen terän kumkvateista ja sitruunaruohosta.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

5 annosta

Mausteeksi

Tee näin 10 min

10 min
  • Kuumenna vesi 70–75-asteiseksi.

    Lisää teelehdet ja hauduta 5–7 minuuttia (katso tarkemmat haudutusohjeet teepussin kyljestä).

    Pese kumkvatit huolellisesti kuumalla vedellä ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Poista sitruunaruohoista kuivat päät ja tarvittaessa uloin kuori. Viipaloi sitruunaruohot.

    Mausta tee kumkvattiviipaleilla ja sitruunaruoholla. 

VINKKI

Kokeile juomaa myös jääteeversiona ja valmista valkoinen tee kylmäuutetun teen tapaan. Lisää makuaineet vasta siivilöityyn teejuomaan. Tarjoa viilennettynä. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    14 kcal
  • hiilihydraattia
    2.8 g
  • rasvaa
    0.1 g
  • proteiinia
    0.2 g
  • kuitua
    0.7 g
  • suolaa
    1.7 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta