KATSOMASI RESEPTIT
Välimerellinen peltileipä
MA
MU

Resepti: Maku 01/2010

Välimerellinen peltileipä

Resepti: Maku 01/2010

Välimerellinen peltileipä

ARVIOI
3.8

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

25 palaa

Juuri

Alustukseen

Päälle

Tee näin 1 t 25 min

1 t 25 min
{
AKTIIVINEN
25 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää sokeri, perunasosejauhe sekä jauhot. Sekoita vellimäiseksi taikinajuureksi ja nosta kulho peiteltynä lämpimään vesihauteeseen heräilemään.
    Kun juuri kuplii, alusta siihen öljy, suola ja loput jauhot. Taikinan tulee olla napakka.
    Kauli taikina leivinpaperin päällä uunipellin kokoiseksi levyksi ja nosta paperin kanssa pellille. Anna kohota peiteltynä lämpimässä paikassa vähintään 20 minuuttia.
    Jaa kohonnut peltileipä taikinapyörällä tai pizzaleikkurilla ruuduiksi. Paina halutessasi jokaiseen ruutuun esimerkiksi oliiviviipaleita, aurinkokuivatun tomaatin paloja tai hiukan juustoraastetta.
    Paista peltileipää 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    197 kcal
  • hiilihydraattia
    27.9 g
  • rasvaa
    6.9 g
  • proteiinia
    5.5 g
  • kuitua
    2.8 g
  • suolaa
    0.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta