KATSOMASI RESEPTIT
Vähäsokerinen omenahillo uunissa
GL
MA
MU

Resepti: Maku 05/2017

Vähäsokerinen omenahillo uunissa

Resepti: Maku 05/2017

Vähäsokerinen omenahillo uunissa

Uunissa haudutettu omenahillo saa kylkeensä vain aavistuksen sokeria, jolloin omenoiden mahtava maku pääsee oikeuksiinsa. Vähäisemmän sokerimäärän vuoksi uuniomenahillo ei säily yhtä pitkään kuin perinteinen hillo. Voit myös pakastaa hillon.

ARVIOI
3.7

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

8 annosta

Tee näin 3 t

3 t
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
2 t 30 min
  • Ohjeella valmistat 8 dl valmista hilloa.

    Lohko omenat ja poista siemenkodat. Nosta lohkot kannelliseen uunivuokaan. Lisää sokeri, mehu ja vesi. Leikkaa vaniljatanko pitkittäin kahteen osaan ja nosta omenoiden joukkoon.

    Nosta vuoka 200-asteiseen uuniin. Sekoita lohkoja puolen tunnin kuluttua ja anna hillon hautua uunissa kannella peitettynä vielä 2 tuntia. Voit sekoitella seosta muutaman kerran hautumisen aikana.

    Poista vaniljatanko ja purkita hilloke kuumana pestyihin, kuumennettuihin purkkeihin. Sulje ja anna jäähtyä huoneenlämmössä ennen nostamista viileään.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    167 kcal
  • hiilihydraattia
    40.6 g
  • rasvaa
    0 g
  • proteiinia
    0 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    1.6 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (1)

75% Tekisi uudestaan
  • Helppo1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää aiheesta: Säilöntä

Lisää suosikiksi

Tulosta