Vadelmaunelma-leivokset

Resepti: Maku 08/2005

Vadelmaunelma-leivokset

Resepti: Maku 08/2005

Vadelmaunelma-leivokset

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 40 min

40 min
  • Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi ja sekoita vaahdon joukkoon. Levitä taikina kevyesti voidellulle leivinpaperille uunipannulle. Paista 200 asteessa 6-8 minuuttia. Kumoa pohja heti sokeroidulle leivinpaperille. Irrota pohjapaperi. Anna pohjan jäähtyä.

    Sekoita maitorahkaan hillo ja vaahdotettu kerma. Leikkaa jäähtynyt pohja kahteen osaan. Levitä toiselle hilloa ja rahkatäyte. Nosta toinen levy päälle. Levitä päälle vadelmahilloa. Murskaa haarukalla puolijäiset vadelmat ja sekoita joukkoon sokeri. Levitä seos kakulle.

    Valmista vedestä ja hyytelösokerista kiille pakkauksen ohjeen mukaan. Levitä kiille juoksevana pullasudilla kakun marjakerrokselle. Anna vadelmaunelmakakun hyytyä jonkin aikaa. Leikkaa reunat tasaisiksi ja paloittele vadelmaunelmakakku suupalaleivoksiksi.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    119 kcal
  • hiilihydraattia
    19.6 g
  • rasvaa
    3.1 g
  • proteiinia
    2.4 g
  • kuitua
    0.6 g
  • suolaa
    0.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta