Vadelmapirtelö
GL

Resepti: Maku 02/2008

Va­del­ma­pir­te­lö

Resepti: Maku 02/2008

Va­del­ma­pir­te­lö

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

15 min
  • Mittaa kaikki aineet kermaa lukuun ottamatta tehosekoittimeen. Anna koneen käydä, kunnes seos on tasaista.

    Vaahdota kerma erikseen.

    Kaada vadelmapirtelö korkeisiin laseihin ja pursota pinnalle kermavaahtoa. Koristele nonparelleilla ja tarjoile heti.

VINKKI

Käytä pirtelössä kotimaisia vadelmia. Elintarviketurvallisuusvirasto suosittelee käyttämään ulkomaisia pakastevadelmia norovirusvaaran takia vain kunnolla kuumennettuina (2 min/90 °C).

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    284 kcal
  • hiilihydraattia
    18.4 g
  • rasvaa
    20.4 g
  • proteiinia
    6 g
  • kuitua
    1.9 g
  • suolaa
    182.8 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Avainsanat:

lapsiperhe


Laatinut:

Kuva:

Mika Haaranen

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta