Vadelmapirtelö
GL

Resepti: Maku 02/2008

Vadelmapirtelö

Resepti: Maku 02/2008

Vadelmapirtelö

Lisää suosikiksi

Tulosta

Ainekset

5 annosta

Koristeluun

Tee näin 15 min

15 min
  • Mittaa kaikki aineet kermaa lukuun ottamatta tehosekoittimeen. Anna koneen käydä, kunnes seos on tasaista.

    Vaahdota kerma erikseen.

    Kaada vadelmapirtelö korkeisiin laseihin ja pursota pinnalle kermavaahtoa. Koristele nonparelleilla ja tarjoile heti.

VINKKI

Käytä pirtelössä kotimaisia vadelmia. Elintarviketurvallisuusvirasto suosittelee käyttämään ulkomaisia pakastevadelmia norovirusvaaran takia vain kunnolla kuumennettuina (2 min/90 °C).

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    284 kcal
  • hiilihydraattia
    18.4 g
  • rasvaa
    20.4 g
  • proteiinia
    6 g
  • kuitua
    1.9 g
  • suolaa
    182.8 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta