KATSOMASI RESEPTIT
Vadelmahillokeksit

Resepti: Lunni leipoo

Va­del­ma­hil­lo­kek­sit

Resepti: Lunni leipoo

Va­del­ma­hil­lo­kek­sit

Jouluiset ns. thumbprint-keksit saavat täytteekseen paistonkestävää vadelmamarmeladia. Vadelmahillokeksit sopivat vaikka joululahjaksi nätisti pakattuina!

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

25 kpl

Tee näin 30 min

30 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. 

    Vaahdota huoneenlämpöinen voi sokerin kanssa kuohkeaksi vaahdoksi (n. muutaman minuutin ajan). Lisää muna ja vaniljatahna, vatkaa joukkoon.

    Siivilöi toiseen kulhoon jauhot ja leivinjauhe. Sekoita ja lisää kahdessa erässä voi-sokerivaahtoon.

    Sekoita tasaiseksi, ota noin ruokalusikallinen taikinaa ja pyöritä palloksi. Pyörittele sokerissa. 

    Paina keskelle syvähkö, halkaisijaltaan sentin-parin kokoinen kolo peukalolla tai sopivan kokoisella välineellä, pursota keskelle hilloa.

    Asettele pallurat parin sentin päähän toisistaan leivinpaperille, paista uunissa n. 15 minuuttia. Anna jäähtyä ritilällä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    382 kcal
  • hiilihydraattia
    50.4 g
  • rasvaa
    17.9 g
  • proteiinia
    4.4 g
  • kuitua
    1.3 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta