KATSOMASI RESEPTIT
Vadelma-valkosuklaajuustokakut

Resepti: Lunni leipoo

Vadelma-val­ko­suklaa­juus­to­ka­kut

Resepti: Lunni leipoo

Vadelma-val­ko­suklaa­juus­to­ka­kut

Minikokoiset vadelma-valkosuklaajuustokakut eivät tarvitse liivatetta hyytyäkseen! Ihanan maun salaisuutena on makean ja happaman liitto - hapatettu kerma täydentää vadelman kirpsakkuutta ja tasapainottaa valkosuklaan makeutta.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 palaa

Pohja

Täyte

Vadelmasose

Tee näin 16 t

16 t
{
AKTIIVINEN
15 t
PASSIIVINEN
1 t
  • Murskaa Digestivet hienoksi muruksi, sulata voi. Yhdistä keksinmurut ja voi tasaiseksi seokseksi.

    Vuoraa leivinpaperilla 2 n. 10-senttistä irtopohjavuokaa tai käytä yhtä n. 15-20-senttistä isompaa irtopohjavuokaa. Voit käyttää reunoilla reunakalvoa.

    Painele muruseos vuokien pohjalle, laita kylmään odottamaan.

    Sulata valkosuklaa varovaisesti mikrossa tai vesihauteessa, anna jäähtyä.

    Pehmennä huoneenlämpöistä tuorejuustoa lusikalla sekoitellen.

    Vaahdota hapatettu kerma napakaksi vaahdoksi, kääntele tuorejuuston joukkoon. Lisää vaniljatahna ja sulanut valkosuklaa, kääntele tasaiseksi. 

    Jaa taikina vuokien välillä ja tasoita pinta lastalla.

    Anna jähmettyä jääkaapissa n. 1 tunnin ajan.

    Valmista vadelmasose kuumentamalla vadelmat mikrossa tai kattilassa sokerin kanssa. Painele haarukalla vadelmat rikki.

    Tarjoile juustokakut vadelmasoseen kanssa. Säilytä kylmässä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    336 kcal
  • hiilihydraattia
    16.6 g
  • rasvaa
    28.4 g
  • proteiinia
    3.1 g
  • kuitua
    1.2 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta