KATSOMASI RESEPTIT
Vadelma-nektariinipaistos

Resepti: Lunni leipoo

Vadelma-nek­ta­rii­ni­pais­tos

Resepti: Lunni leipoo

Vadelma-nek­ta­rii­ni­pais­tos

Vadelmat ja nektariinit sopivat upeasti yhteen, ja niistä valmistuu helppo murupaistos. Ihana marja-hedelmätäyte kypsyy murukannen alla ja kuplii murujen lomasta.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 40 min

40 min
{
AKTIIVINEN
5 min
PASSIIVINEN
35 min
  • Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

    Yhdistä monitoimikoneessa tai käsin jauhot, kaurahiutaleet, kylmä voi, sokeri ja kaneli. Sekoita kunnes taikinasta muuttuu murumainen seos.

    Yhdistä toisessa kulhossa sokeri, maissitärkkelys ja kaneli. Sekoita vadelmien ja kuutioitujen nektariinien joukkoon.

    Kaada marja-hedelmäseos on 22-senttisen syväreunaisen vuoan pohjalle, ripottele pinnalle muruseos tasaisesti.

    Paista uunissa n. 35 minuuttia tai kunnes pinta on saanut kullanruskean värin ja täyte poreilee kannen alta.

    Anna hieman vetäytyä ennen tarjoilua, tarjoile vaniljakastikkeen kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    202 kcal
  • hiilihydraattia
    23.9 g
  • rasvaa
    10.3 g
  • proteiinia
    2.7 g
  • kuitua
    2.1 g
  • suolaa
    0.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (2)

0% Tekisi uudestaan
    JÄRJESTÄ:
    Uusimmat
    Vanhimmat
    • 06.10.2016

      Vierailija

      Kiitos tästä ihanasta ohjeesta, vadelma ja nektariini on upea makupari!

      • 06.08.2016

        Eeva12

        Maissitärkkelyksen määrä puuttuu ohjeesta. Lisäksi sokeria ja kanelia pitäisi lisätä kahteen eri paikkaan, sekä muruseokseen että ilmeisesti jokin määrä myös täytteeseen? Muruseoksessa on valtavasti rasvaa, määrää voi hyvin vähentää, jos ei laita kahta desiä jauhoja. Murupäällistä on riittävästi ilmankin. Maku oli kuitenkin ok rasvaisuutta lukuunottamatta, reseptissä on vielä vähän viilattavaa.

        Kommentoi

        Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

        Lisää suosikiksi

        Tulosta