KATSOMASI RESEPTIT
Vadelma-belugalinssisalaatti

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Vadelma-be­lu­ga­lins­si­sa­laat­ti

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Vadelma-be­lu­ga­lins­si­sa­laat­ti

Herkullinen linssisalaatti tuoreilla marjoilla!

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 50 min

50 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Keitä belugalinssit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta linssit hyvin ja kaada kulhoon.

    Sekoita marinadin kaikki ainekset hyvin sekaisin ja kaada linssien joukkoon. Anna linssien jäähtyä ja marinoitua.

    Asettele villirucola tarjoiluvadin pohjalle. Lisää marinoidut belugalinssit.

    Murustele vuohenjuusto linssisalaattiin.

    Asettele salaatin päälle tuoreet vadelmat ja karhunvatukat.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    331 kcal
  • hiilihydraattia
    80.8 g
  • rasvaa
    0 g
  • proteiinia
    0.5 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    5.6 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta