Vaahtokarkkibrowniet

Resepti: Maku 02/2010

Vaah­to­kark­ki­brow­niet

Resepti: Maku 02/2010

Vaah­to­kark­ki­brow­niet

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 50 min

50 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Sulata voi ja sekoita joukkoon kaakaojauhe. Vaahdota munat kulhossa sähkövatkaimella. Lisää sokeri vähitellen vaahdottamisen aikana. Sekoita munavaahtoon voiseos. Sekoita keskenään jauhot ja leivinjauhe. Siivilöi taikinaan, ja sekoita tasaiseksi. Kääntele taikinaan vaahtokarkkipalat ja rouhittu suklaa. Vuoraa uunivuoka (20 x 20 cm) leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan. Paista 175-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Taikina kuohuu uunissa, älä pelästy. Lisää muutama minuutti ennen kypsennysajan umpeutumista pinnalle kokonaisia vaahtokarkkeja. Paista vielä 3 minuuttia. Jäähdytä vaahtokarkkibrowniet hyvin. Leikkaa 10 osaan ja tarjoa jälkiruokana.

VINKKI

Valmista browniet jo edellisenä päivänä, niin ne ehtivät jäähtyä kunnolla. Leikkaaminen helpottuu, kun nostat browniet pakastimeen hetkeksi ennen leikkaamista.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
4.0
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    352 kcal
  • hiilihydraattia
    53.1 g
  • rasvaa
    13.8 g
  • proteiinia
    3.5 g
  • kuitua
    1.8 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

piknikki


Laatinut:

Kuva:

Timo Villanen

Kommentit (4)

0% Tekisi uudestaan

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta