KATSOMASI RESEPTIT
Vaahtokarkki-kerroskeksit

Resepti: Maku 01/2012

Vaahtokarkki-kerroskeksit

Resepti: Maku 01/2012

Vaahtokarkki-kerroskeksit

ARVIOI
4.5

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 5 min

5 min
  • Pujota vaahtokarkit ”makkaratikkuun” ja kuumenna ne ruskeiksi nuotiolla.

    Paina pehmennyt vaahtokarkki kahden keksin väliin.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
4.5
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    423 kcal
  • hiilihydraattia
    60.8 g
  • rasvaa
    17.1 g
  • proteiinia
    6.1 g
  • kuitua
    3.1 g
  • suolaa
    0.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta