Vaahtokarkki-kerroskeksit

Resepti: Maku 01/2012

Vaah­to­kark­ki-ker­ros­kek­sit

Resepti: Maku 01/2012

Vaah­to­kark­ki-ker­ros­kek­sit

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

5 min
  • Pujota vaahtokarkit ”makkaratikkuun” ja kuumenna ne ruskeiksi nuotiolla.

    Paina pehmennyt vaahtokarkki kahden keksin väliin.

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    136 kcal
  • hiilihydraattia
    19.5 g
  • rasvaa
    5.5 g
  • proteiinia
    2 g
  • kuitua
    1 g
  • suolaa
    0.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta